Het diner wordt bij De Arend geserveerd van 17.00 tot 21.30 uur


Actuele kaart: De Arend menukaart 201801

VOORGERECHTEN

€ 5,95

Broodplankje met smeersels

€ 5,95

Mosterdsoep met broodcroutons en uitgebakken spekjes

€ 10,50

Rundercarpaccio met mosterdmayonaise, oude kaas en pijnboompitjes

€ 10,50

Salade gerookte zalm met zoetzure rettich, chioggiabiet en mierikswortlemayonaise

€ 10,50

Salade geitenkaas met serranoham en frambozendressing

€ 18,50

Proeverij ‘De Arend’ mix van diverse kleine hapjes voor twee personen


HOOFDGERECHTEN

€ 19,95

Varkenshaas medaillons in spek met truffelpasta

€ 18,95

Varkenshaas gebakken in de pan met champignonsaus of pepersaus

€ 18,95

Gegrilde Weiderund biefstuk met gebakken rozevalaardappels, champignon, spek en ui

€ 21,95

Gebakken zalm met garnalenkroketjes en wittewijnsaus

€ 21,95

Zeebaars met risotto, groene asperge, gedroogde ham en tomatenpesto

€ 18,95

Parelhoen met saus van rode wijn en gekarameliseerde sjalotjes

€ 18,50

Spareribs met knoflook en chilisaus

€ 17,50

Satéschotel ‘De Arend’

€ 17,50

Saté en ribs combischotel met saté en spareribs


Supplementen

€ 2,50

Frites

€ 1,00

Warme saus

€ 2,50

Salademix

€ 0,50

Mayonaise


DESSERTS

€ 6,95

Vanille ijs met chocoladesaus

€ 7,70

Kaat Mossel: Vanille ijs met chocoladesaus en advocaat

€ 6,95

Hazelinoschuimtaart met baileys-ijs

€ 6,95

Citroenmuffin met frambozensorbet

€ 6,95

Bananensplit met vanille ijs en chocoladesaus

€ 6,95

Appeltaart met vanille ijs en slagroom


Uit eten met de kleintjes? Dan kan voor hen ook een kindermenu worden besteld.

Zie voor de kindermenu's ook De Kleine Arend

De Arend Restaurant in Rhoon

De Arend restaurant
Dorpsdijk 248, 3161 CJ Rhoon

Reserveren
tel: 010 5015323
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
dinsdag t/m zondag
van 12:00 - 23:00 uur

Maandag gesloten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

iens recensies

Een echte aanrader is spare ribs sate schotel en als na een koffie met sambuca

tips van de kok