Het diner wordt bij De Arend geserveerd van 17.00 tot 21.30 uur


Actuele kaart: De Arend menukaart 201901

VOORGERECHTEN

€ 6,25

Broodplankje met smeersels

€ 6,25

Romige soep van gepofte knoflook 

€ 11,95

Salade gerookte zalm met torpedogarnalen en cocktailmayonaise

€ 10,95

Rundercarpaccio met mosterdmayonaise, oude kaas en pijnboompitjes

€ 10,95

Salade met geitenkaas, gevulde dadels, gedroogd spek en appelstroop

€ 19,25

Proeverij ‘De Arend’ mix van diverse kleine hapjes voor twee personen


HOOFDGERECHTEN

€ 19,75

Runderstoofpotje met stamppotje zuurkool

€ 19,95

Varkenshaas gebakken in de pan met champignonsaus of pepersaus

€ 21,95

Kabeljauw met truffelrisotto, kaascracker en acetostroop

€ 22,50

Gebakken eendenborst met aardappeltaart en cranberrysaus

€ 19,75

Gegrilde Weiderund biefstuk met gebakken rozevalaardappels, champignon, spek en ui

€ 22,75

Gebakken zalm met aardappelpoffertjes, groen asperge en wittwijnsaus

€ 19,25

Spareribs met knoflook en chilisaus

€ 18,25

Satéschotel ‘De Arend’

€ 18,25

Saté en ribs combischotel met saté en spareribs


Supplementen

€ 2,50

Frites

€ 1,25

Warme saus

€ 2,50

Salademix

€ 0,50

Mayonaise


DESSERTS

€ 7,25

Vanille ijs met chocoladesaus

€ 8,00

Kaat Mossel: Vanille ijs met chocoladesaus en advocaat

€ 7,25

Hazelinoschuimtaart met baileys-ijs

€ 7,25

Appeltaart met vanille ijs en slagroom

€ 7,25

Sachertorte chocoladetaart met vanille ijs

€ 7,25

Coupe brownie met ferrero rocher ijs


Uit eten met de kleintjes? Dan kan voor hen ook een kindermenu worden besteld.

Zie voor de kindermenu's ook De Kleine Arend

De Arend Restaurant in Rhoon

De Arend restaurant
Dorpsdijk 248, 3161 CJ Rhoon

Reserveren
tel: 010 5015323
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
dinsdag t/m zondag
van 12:00 - 23:00 uur

Maandag gesloten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

iens recensies

Super gegeten vleesschotel met z'n vieren was erg lekker je hoef er niet voor naar België te rijden

tips van de kok