Het terras van De Arend wordt overkapt door een grote parasol, waardoor er een knusse en warme sfeer heerst. Schijnt het zonnetje, dan is het er al snel aangenaam. De buitenhaard en terrasheaters maken dat er ook in het vroege voorjaar en het late najaar gebruik van gemaakt kan worden. Zo is het van april tot november is zowel binnen als buiten op het terras heerlijk vertoeven voor uw diner, voor een kopje koffie of een hapje en een drankje.

Rokers en niet-rokers
De Arend heeft geen rookruimte binnen, maar door de overkapping en verwarming is het terras ook een plek waar rokers ongestoord van een sigaretje kunnen genieten. Zonder dat de niet-rokende gasten daar last van hebben, want het terras is wel beschut, maar niet benauwd.

Ontspannen genieten
Voorafgaand aan uw etentje binnen in ons gezellige restaurant is het natuurlijk mogelijk om op het terras een aperatief te gebruiken. Na uw diner kunt u op het terras weer heerlijk nagenieten met een kopje koffie of iets dergelijks.

Door de grote openslaande deuren worden binnen en buiten van de oude herberg makkelijk bij elkaar betrokken, waardoor bijvoorbeeld tijdens een buffet die informele sfeer ontstaat waarbij mensen zich op hun gemak voelen.

Rond de Kerst wordt het terras altijd nog extra sfeervol aangekleed met Kerstbomen en Kerstverlichting. Kortom, de sfeervolle herberg met terras maken Restaurant De Arend tot één van de lekkerste plekjes in Rhoon!

De Arend Restaurant in Rhoon

De Arend restaurant
Dorpsdijk 248, 3161 CJ Rhoon

Bestellen of reserveren
tel: 010 5015323

Openingstijden
woensdag t/m zondag
van 12:00 - 22:00 uur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief