Sven Warmte Techniek

Vakmanschap, service en bereikbaarheid - De sterke pijlers van Sven Warmte Techniek BV

Sven Warmte Techniek BV is gespecialiseerd in CV installaties, onderhoud en reparatie. Heel herkenbaar zijn de gele bedrijfsbussen, al meer dan 25 jaar een begrip in Hoogvliet, Albrandswaard, Barendrecht, Spijkenisse en wijde omgeving. Het bedrijf is gevestigd op bedrijvenpark Gadering aan de Oudelandseweg 15c in Hoogvliet. De gediplomeerde, ervaren CV-monteurs beschikken over de modernste meetapparatuur, terwijl in de compleet uitgeruste bedrijfsbussen de meest benodigde service-onderdelen voorradig zijn.

De basis van het bedrijf werd ruim 25 jaar geleden in Hoogvliet gelegd door Ronald en Marjanne Sven. Hun woonhuis diende als ‘bedrijfspand’. ,,In de huiskamer stond een bureau en onze schuur werd gebruikt als magazijn’’, vertellen Ronald en Marjanne. ,,Ons klantenbestand bestond uit ongeveer vijftig gezinnen. Reclame voor ons bedrijf maakten we door -met hulp van onze ouders- veel folders in de regio te verspreiden.’’ Door het verlenen van goede service groeide het bedrijf snel. ,,Onze eerste monteur kwam in dienst. Voor de buitenwereld werden wij duidelijk zichtbaar door de aanschaf van twee opvallend gele bussen met daarop onze bedrijfsnaam Sven Warmte Techniek.’’ De groei van Sven Warmte Techniek BV had tot gevolg dat het ‘bedrijfspand’ te klein werd. Het bedrijf verhuisde naar de Dorpsstraat in Poortugaal. Sven Warmte Techniek is inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Behalve zoon Björn is ook dochter Lesley er werkzaam. Björn werkt vanaf zijn vijftiende in de zaak. Nadat hij zijn diploma ‘erkend installatie technicus’ en rijbewijs had gehaald, werd een derde gele bus aangeschaft. Net als haar broer is ook Lesley vanaf haar vijftiende werkzaam in het bedrijf. Zij verzorgt een groot gedeelte van de administratie.

Sven Warmte Techniek bleef groeien en daarom ook uitbreiden. Opnieuw werd een monteur aangenomen en weer een gele bus aangeschaft. Inmiddels de vierde goed geoutilleerde bedrijfsauto. Het pand in Poortugaal werd te klein en ook het laden en lossen van vier bussen op die locatie werd een probleem. Daardoor werd een nieuwe locatie noodzakelijk. Dat werd de huidigevestiging op het bedrijvenpark Gadering. Voor iedereen duidelijk zichtbaar die van of naar rijksweg A15 over de Gadering rijdt.

Het klantenbestand van Sven Warmte Techniek bestaat niet alleen uit particulieren, geven Ronald en Marjanne Sven aan. ,,Woningstichting Eendracht behoort al meer dan 20 jaar tot onze klantenkring. Ook voor bedrijven als Karwei (meerdere vestigingen), firma Peinemann en Tankerservice Hoogvliet voeren wij installatie, onderhoud en reparaties uit. Via VVE’s verzorgen wij, tegen een speciaal tarief, het onderhoud aan installaties van diverse appartementcomplexen.’’ Het klantenbestand van Sven Warmte Techniek is uitgegroeid tot ruim 6000 klanten, het personeelsbestand bestaat uit 8 medewerkers en inmiddels rijden er in de regio 6 Sven Warmte Techniek bussen.

Warmte is één van de eerste levensbehoeften. Een CV ketel heeft periodiek controle en onderhoud nodig om goed en veilig te kunnen blijven werken. ,,Dit werk moet te allen tijde worden uitgevoerd door een erkend vakman’’, benadrukken Ronald en Marjanne Sven. ,,Dit geldt eveneens voor de jaarlijkse controle van een mechanische ventilatie- of een warmte terugwin unit. Het nemen van een abonnement bij ons bedrijf betekent dat er altijd een vakman voor u gereed staat. Storingen worden gegarandeerd binnen 24 uur verholpen.’’ Het succes van Sven Warmte Techniek is de goede service en de telefonische bereikbaarheid. Het bedrijf is telefonisch te bereiken via 010-4383045 of via de website www.svenwarmtetechniek.nl.

 

De Arend Restaurant in Rhoon

De Arend restaurant
Dorpsdijk 248, 3161 CJ Rhoon

Bestellen of reserveren
tel: 010 5015323

Openingstijden
dinsdag t/m zondag
van 12:00 - 22:00 uur

Meld je aan voor de nieuwsbrief